Paulo Dybala jättää Juventuksen kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina.

Osapuolet eivät solmi uutta jatkosopimusta. Juventuksen seurajohto vahvisti uutisen muutama viikko sitten.

Dybala on herättänyt muun muassa Atléticon ja Internazionalen kiinnostuksen.

Italialaistoimittaja Fabrizio Biasinin mukaan Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta on jatkuvassa yhteydessä Dybalan agenttien kanssa. Marotta haluaa Dybalan Interiin, mutta vain, jos seura kykenee toteuttamaan sen ilman avainpelaajiensa myymistä.

Marotta yrittää hankkia Dybalan seuraan ilman, että se näkyisi juurikaan seuran taloudessa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Toisin sanoen Inter ei haluaisi maksaa Dybalalle valtavaa palkkaa tai suurta allekirjoitusbonusta.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Inter pitää Dybalan hankkimista vapaana agenttina siirtomarkkinoiden tarjoamana huippumahdollisuutena.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegrilta kysyttiin hiljattain, miksi Dybala lähtee, vaikka hän kuuluu edelleen luotsin luottopelaajiin.

– Tarinat päättyvät joskus. Se kuuluu elämään. Seura oli selvä valintansa kanssa. Teemme päätöksiä yhdessä. Paulo tekee kovasti töitä loukkaantumisista huolimatta ja hän voi antaa joukkueelle vielä paljon loppukauden aikana, Allegri vakuutti.

Hallitseva Serie A:n mestari Inter on parhaillaan sarjataulukossa toisena. Yhden ottelun enemmän pelannut paikallisvastustaja AC Milan on kahden pisteen karkumatkalla.