Valioliigan kärkikamppailu Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä tarjoili katsojille sunnuntaina neljän maalin jännitysnäytelmän. Loppulukemat Etihadilla olivat lopulta 2-2.

Kotijoukkue sai otteluun loistavan alun, kun Kevin de Bruyne vei isännät johtoon jo viidennellä minuutilla. Liverpool ei kuitenkaan takaiskusta lannistunut vaan Diogo Jota toi vieraat tasoihin jo 13. peliminuutilla.

Reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen City siirtyi uudelleen johtoon. Tällä kertaa asialla oli hyökkääjä Gabriel Jesus. Liverpool iski kuitenkin tasoitusosuman heti toisen jakson alkuun, kun Sadio Mane viimeisteli Mohamed Salahin esityöstä upealla tavalla.

Ottelun loppupuolella kotijoukkue oli lähempänä voittomaalia kuin vieraat. Riyad Mahrez pyssytti vapaapotkusta pallon tolppaan ja vielä lisäajalla algerialaisella oli tuhannen taalan paikka iskeä voitto-osuma, mutta laitahyökkääjän chippi painui kuitenkin yli maalin.

Manchesterilaiset jatkavat Valioliigan kärjessä, kun pelaamatta on vielä seitsemän ottelua. Liverpool vaanii kuitenkin ainoastaan pisteen päässä.

Alta olevista Viaplayn videoista voit katsoa ottelun kaikki maalit!