Leo Messi on pelaa ensi kaudella PSG:ssä, kertoo Mundo Deportivo.

Messin tulevaisuus on puhuttanut mediassa. Espanjalaislähteiden mukaan Messi olisi halukas palaamaan Barcelonaan, mutta Mundo Deportivon mukaan Messi on itse kummastellut huhuja, sillä hän ei ole missään vaiheessa suunnitellut jättävänsä PSG:tä.

Messi aikoo pelata PSG:ssä sopimuksensa loppuun. Sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Kesäkuussa 35 vuotta täyttävä Messi on edelleen vakuuttunut siitä, että hän kykenee voittamaan PSG:n kanssa Mestarien liigan. Se oli joukkueen suurin tavoite tälläkin kaudella, mutta Real Madrid pudotti PSG:n neljännesvälierävaiheessa.

Mundo Deportivon mukaan Messi ymmärtää täysin, miksi PSG:n kannattajat ovat olleet hyvin pettyneitä joukkueen edesottamuksiin tämän kauden europeleissä, sillä myös Messi odotti itseltään enemmän.

Messin kausi Pariisissa on ollut vaikea ja samalla myös varsin rikkonainen, sillä hän on kärsinyt loukkaantumisista. Messi on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 29 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kahdeksan maalia ja 13 syöttöä. Tilastot ovat Messille heikot, sillä vielä viime kaudella hän iski 38 maalia Barcelonan paidassa.