Teemu Pukin sopimus Norwichin kanssa oli päättymässä kuluvan kauden jälkeen, mutta Kanarialinnut on päättänyt aktivoida sopimukseen sisältyneen option, kertoo PinkUn.

Option aktivointi ei kuitenkaan takaa sitä, että Pukki pelaisi ensi kaudella Norwichissa. Tällä toimenpiteellä Norwich varmisti ainoastaan sen, että suomalaishyökkääjä ei kesällä poistu seurasta ilmaiseksi.

32-vuotias Pukki on tyytyväinen siihen, että optio aktivoitiin, koska spekulaatiot hänen tulevaisuutensa suhteen laantuivat ainakin hetkellisesti. Kotkalaishyökkääjän kommentit olivat kuitenkin sen verran ympäripyöreitä, että jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä siitä, onko Pukki halukas jatkamaan Norwichissa vai ei.

– Mukavaa, ettei sitä kysymystä esitetä enää, Pukki sanoi hänen tulevaisuuttaan koskeviin kysymyksiin viitaten.

– Keskityn nyt vain pelaamaan tämän kauden loppuun, ja sitten katsomme mitä jatkossa tapahtuu.

– Haluan vain pysyä Valioliigassa Norwichin kanssa, se on tavoitteeni. Tämä on loistava paikka pelata ja olen nauttinut ajastani täällä.

– Mutta katsotaan mitä tapahtuu. Tällä hetkellä keskityn vain tuleviin peleihin, enkä ole edes ajatellut seuraavaa kautta vielä.

Pukki on tehnyt kuluvan Valioliiga-kauden aikana 30 otteluun yhteensä yhdeksän maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä. Suomalaishyökkääjällä on vielä seitsemän ottelua aikaa parantaa yhden kauden maaliennätystään Valioliigassa (kausi 2019-20: 11 maalia).