Achraf Hakimi siirtyi viime kesänä Internazionalesta PSG:hen.

Laitapuolustajana ja wingbackina tunnettu Hakimi on noussut välittömästi PSG:n ehdottomiin luottopelaajiin.

23-vuotias Hakimi on hyvää pataa Kylian Mbappén kanssa. Mbappén tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy kesällä. Mbappé ei ole sanojensa mukaan vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Hakimi toivoo hänen luonnollisesti jäävän Pariisiin.

– Mbappé on yksi maailman parhaista pelaajista. Hän on myös ystäväni. Haluan hänen jäävän tänne. Mbappé tietää sen itsekin. Hän tekee sellaisen päätöksen, jonka uskoo olevan paras uransa kannalta. Ja minä tuen häntä siinä. Suhteeni Mbappén kanssa on ollut spontaani. Olemme yhtä vanhoja ja olemme samanlaisia persoonia. Olemme kuin kaksi lasta. Kaikki on luonnollista, Hakimi totesi Téléfootille.

PSG:n matka Mestarien liigassa päättyi jo neljännesvälierävaiheessa Real Madridin käsittelyssä. Real Madrid iski otteluparin kaikki maalinsa toisen osan viimeisen 20 minuutin aikana. PSG oli sitä ennen menossa jatkoon. PSG:lle putoaminen oli suorastaan shokki.

– On vaikea hyväksyä sitä, että olemme pudonneet Mestarien liigasta. Meillä oli kaikki mahdolliset ominaisuudet edetäksemme jatkoon. Totta puhuen en kykene selittämään, mitä tapahtui. Vielä tänäkin päivänä ajatellessani sitä en ymmärrä, mitä lopulta tapahtui.

– Ymmärrän, miksi kannattajat ovat pettyneitä. Mekin olemme. Tällä tasolla pienet yksityiskohdat ratkaisevat. Meidän on korjattava ne kuntoon ensi kaudella ja se tekee meistä mestareita.