Huuhkajien maaliskuisessa Islanti-pelissä kapteenin nauhaa kantanut Rasmus Schüller sai kovan tällin päähänsä Djurgårdenin maanantaisessa sarja-avauksessa Degerforsia vastaan. Schüller kolautti voimalla päänsä yhteen kaksinkamppailukaverinsa Adam Carlénin kanssa.

30-vuotias Schüller pystyi jatkamaan pelaamista kivuista huolimatta. Aluksi hänen päänsä ympärillä oli sininen side, mutta toiselle puoliajalle se oli vaihtunut valkoiseen siteeseen.

– Ensimmäinen ei pysynyt paikallaan, joten se oli pakko tehdä uudestaan, Schüller totesi pelin jälkeen medialle Fotbollskanalenin mukaan.

Suomalainen pystyi pelaamaan ottelun loppuun asti, mutta pelin jälkeen hänellä oli edessään käynti lääkärillä.

– Joo, niin siinä käy. Ensimmäisten tutkimusten jälkeen tuntuu kuitenkin hyvältä, joten toivottavasti tästä ei tule liian hankalaa.

– Luultavasti käyn lääkärintarkastuksessa huomenna (tiistaina). Ensimmäiseksi testasimme kuitenkin kognitiivisia kykyjäni, ja jatkamme siitä huomenna, Schüller selvitti.

Näin varoituksen ottelussa saanut Schüller kuvaili tilannetta:

– Törmäsin keskikentällä pääpallotaistelussa. En usko, että se oli kenenkään vika. Se oli 50/50-tilanne, ja olin melko varma, että voittaisin pallon. Hän oli iso poika, joten hän ajatteli luultavasti samoin. Molemmat menivät täysillä palloon, ja joskus käy niin, että päät kolahtavat yhteen. Tämä on kuitenkin kontaktilaji, ja sellaista sattuu.

– Voin kuitenkin hyvin, sain vain pienen haavan päähäni. Se sidottiin, ja olin valmis jatkamaan.

Djurgården voitti ottelun maalein 3-1.

Fotbollskanalen

@fotbollskanal
Schüller åkte på smäll mot huvudet - kan tvingas uppsöka läkare.

fotbollskanalen.se/allsvenskan/sc…