Sergio Ramos siirtyi viime kesänä vapaana agenttina PSG:hen.

36-vuotiaan topparin kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle. Hän on pelannut tällä kaudella yhteensä seitsemässä ottelussa.

Ramos on ollut jatkuvasti loukkaantuneena. Loukkaantumiskierre on jatkunut jo reilusti yli vuoden. Se alkoi tammikuussa 2021, eikä ole vieläkään päättynyt.

Pariisilaislähteiden mukaan PSG istuu pian Ramosin kanssa alas ja keskustelee tulevaisuudesta. Ramosin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2024, mutta se voidaan purkaa jo kesällä, jos se on kummankin mielestä paras ratkaisu.

Ramos sen sijaan haluaisi pelata PSG:ssä jopa kesään 2025 asti.

– Näen pelaavani vielä 4-5 vuoden ajan korkeimmalla tasolla ja sitten myöhemmin koen jonkun erilaisen kokemuksen. Sopimukseni PSG:n kanssa päättyy kahden vuoden päästä. Yritän silti pelata täällä vielä kolmen vuoden ajan. Pelaan niin pitkään kuin kroppani antaa myöten. Henkisesti olen hyvässä kunnossa, Ramos vakuutti Amazon Primelle.

– Nyt olen hyvässä kunnossa ja tunnen haluavani vain pelata jalkapalloa. Olen onnellinen. Pelaan mieluiten maailman parhaassa joukkueessa voittaen suuria pokaaleja, Ramos viittasi siihen, että jäisi mielellään PSG:hen.