Veikkausliigan kausi 2022 alkoi lauantaina kuudella jännittävällä ottelulla, joissa maalejakin nähtiin mukavasti. Avausviikonlopun ehkä suurin puheenaihe oli kuitenkin koko kauden avauspelin HJK-Honka takkuilleet ottelujärjestelyt.

Bolt Arenalla oli ilmeisesti henkilökuntavajetta sekä sisääntuloporteilla että stadionin myyntipisteissä. Lukuisat kannattajat myöhästyivät pelin alusta, jonot myyntipisteillä olivat pitkät, tarjonta vajavaista eikä ottelun alla stadioneilta saanut mitään lämmintä syötävää.

Tarjoilut jättivät katsojille yleisesti ottaenkin toivomisen varaa, sillä HJK oli markkinoinut näkyvästi tälle kaudella uudistettuja ravintolapalveluitaan. Avauspelin perusteella näiltä osin ei kauden alkuun oltu vielä valmiita (lue lisää).

Seuraavan ottelunsa HJK pelaa vieraskentällä, kun se kohtaa perjantaina kello 18 OmaSp Stadionilla SJK:n. Seinäjoellakin oli Töölön alkuhankaluuksista ilmeisesti kuultu, sillä sen verran suoraa kuittia HJK:n tavoin voitolla kauden aloittaneen SJK:n Twitter-tililtä kirjoitettiin.

– Tervetuloa lakeuksille perjantaiksi! HJK-kannattajille on toimitettu etukäteen lippulinkki peliin ja palvelut on paikan päällä valmiina. Syötävääkin löytyy, SJK twiittasi vastauksena HJK:n omaan postaukseen.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ KLUBI TÄLLÄ VIIKOLLA!

Pe 8.4. 18:00 SJK vs HJK
Veikkausliiga, Seinäjoki

La 9.4. 15:00 PKKU vs HJK Klubi 04
Harjoitusottelu, Tuusula

📺 TV Live: ruutu.fi/ohjelmat/veikk…

#HJK #Veikkausliiga #KansallinenLiiga #Kakkonen #OnVainYksiKlubi
Tervetuloa lakeuksille perjantaiksi! 👍 HJK-kannattajille on toimitettu etukäteen lippulinkki peliin ja palvelut on paikan päällä valmiina. Syötävääkin löytyy 😊 #SJKfi #Veikkausliiga