Paul Pogba jättää Manchester Unitedin kesällä. Hän ei allekirjoita jatkosopimusta seuran kanssa ja siirtyy muihin maisemiin vapaana agenttina.

Viime viikolla muun muassa The Guardian uutisoi Pogban herättäneen paikallisvastustaja Manchester Cityn kiinnostuksen. Manchester City aikoo hankkia kesällä keskikenttäpelaajan ja pitää Pogbaa potentiaalisena vaihtoehtona.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Pogba ei siirry Manchester Cityyn. Pogba oli vakuuttuneempi nimeltä mainitsemattoman seuran tarjoamasta kokonaispaketista. Lähde kertoo Pogban saaneen mielenkiintoisen tarjouksen Manchester Cityltä ja harkitsi paikallisvastustajaan siirtymistä tosissaan, mutta päätti lopulta kieltäytyä.

Pogban edustajat ovat tiettävästi ilmoittaneet Manchester Citylle, että pelaaja jatkaa uraansa jossain toisessa seurassa. Ainakin PSG, Real Madrid ja Pogban entinen seura Juventus ovat keskikenttäpelaajan kintereillä. PSG:n kerrotaan keskustelleen jo pitkän aikaa Pogban edustajien kanssa. Ranskalaismedian mukaan PSG on lähettänyt Pogballe virallisen sopimustarjouksen.

Pogba on edustanut Manchester Unitedia kuuden vuoden ajan.