Bayern Münchenillä on kiire löytää mitat täyttävä korvaaja Robert Lewandowskille, joka on ilmoittanut halustaan vaihtaa seuraa. Puolalaista ei kuitenkaan aiota myydä, ennen kuin uusi maaliahne hyökkääjä on saatu kiinnitettyä kymmenen peräkkäistä bundesliigamestaruutta voittaneeseen seuraan.

Bayernin kiikarissa on nyt etenkin Liverpoolin Sadio Mané. The Times kertoi sunnuntaina, että Bayern oli tehnyt senegalilaisesta bonuspykälineen yhteensä 29 miljoonan euron ostotarjouksen. Liverpool ei kuitenkaan sitä hyväksynyt, vaan piti tarjousta aivan liian matalana.

Bayern ei kuitenkaan aikaillut tarjouksen korottamisessa. Saksalaislehti Sport1 kertoi maanantai-iltapäivänä, että Bayern valmisteli 30-vuotiaasta laitahyökkääjästä uutta, paranneltua tarjousta. Siinä kiinteä siirtosumma olisi 35 miljoonaa euroa, ja summa voisi nousta viidellä miljoonalla bonuspykälien täyttyessä.

Bayernilla on täysi työ hoitaa hyökkäyskalustonsa kuntoon, sillä Lewandowskin ohella vahvoja lähtöhuhuja liikkuu myös Serge Gnabrysta.

Lähde: Transfermarkt