Mauricio Pochettinon on määrä saada potkut PSG:n peräsimestä tuota pikaa.

Fabrizio Romanon mukaan potkut virallistetaan sitten, kun seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi palaa Pariisiin ja tapaa Pochettinon.

Pochettinon lisäksi myös urheilutoimenjohtaja Leonardo saa potkut ja jättää seuran kolmen vuoden jälkeen.

PSG on palkkaamassa Luís Camposin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen. Campos oli rakentamassa AS Monacon ja Lillen mestaruusjoukkueita viime vuosina.

Pochettino ehti valmentaa PSG:tä puolentoista vuoden ajan.

Hän saapui PSG:n peräsimeen joulukuun lopussa 2020. Ensimmäisellä kaudellaan PSG hävisi mestaruustaistelun Lillelle. Jälkimmäisellä kaudella PSG kruunattiin Ranskan pääsarjamestariksi, mutta kautta pidettiin yleisesti epäonnistuneena, sillä maaliskuuhun mennessä seura oli jo pudonnut Mestarien liigasta ja Ranskan cupista.

PSG:n seurajohdon ykkösvaihtoehto Pochettinon korvaajaksi on ollut Zinédine Zidane, mutta hän ei ole vaikuttunut PSG:n projektista ja odottaa Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajan paikkaa. Sen on määrä vapautua vuodenvaihteessa, kun Didier Deschampsin sopimus Ranskan jalkapalloliiton kanssa päättyy.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paris Saint-Germain are oriented to sacking Mauricio Pochettino in the coming days. One more meeting is needed to make official decision - it will take place once Nasser Al Khelaifi's back. 🚨🇦🇷 #PSG

Leonardo's departure will be announced very soon, with Campos set to join PSG.