Gareth Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy tässä kuussa ja hänestä tulee vapaa agentti.

Bale, 32, ei vielä ole tehnyt päätöstään tulevaisuuden suhteen ja puntaroi yhä sitä, missä hän jatkaa peliuraansa. Walesin maajoukkuekapteenin mukaan hänellä on useita vaihtoehtoja tarjolla.

– Tiedän mahdolliset kohteet, mutta en ole vielä tehnyt päätöstä, Bale sanoi BBC Sportille.

– En ole ajatellut liikaa tulevaisuutta, siitä minun on puhuttava perheeni kanssa, Walesin managerin ja Walesin fysioterapeuttien kanssa.

Bale ei päässyt viime kaudella pelaamaan juuri lainkaan. Sen vuoksi hän ei ollut parhaassa iskussa maajoukkuepeleissä. Tulevaa seuravalintaa tehdessä hän korostaakin peliajan tärkeyttä.

– Minun täytyy varmistaa, että pelaan säännöllisesti, jotta olen mahdollisimman hyvässä kunnossa [MM-kisoissa], Bale sanoo.

– Ihannetapauksessa haluan mennä MM-kisoihin pelaamaan pelejä, olla mahdollisimman hyvässä kunnossa ja olla niin tehokas kuin pystyn.

Bale myös oikoo puheita siitä, mitä media on hänestä viime vuosien aikana kirjoitellut.

– Olen ollut käytettävissä melko monessa pelissä Espanjassa, mutta minua ei ole peluutettu, joten ihmiset olettivat minun olevan loukkaantunut. Se on se käsitys.

– Ihmiset luulevat, että pelaan paljon golfia, vaikka en todellakaan pelaa, ihmiset ajattelevat, että olen loukkaantunut paljon, mutta en itse asiassa ole. Lehdistö kirjoittaa yleensä paljon asioita, jotka eivät ole tarkkoja ja ihmiset uskovat sen ja se luo narratiivin, Bale huomauttaa.