AC Milan -tähti Rafael Leão on haluttu pelaaja; portugalilaista viedään yhteen jos toiseen suurseuraan huolimatta siitä, että tuore Serie A -mestari ei tätä varsinaisesti ole myymässä.

Leãon nykysopimus Rossonerin kanssa on voimassa vielä kesään 2024, mikä ei Real Madridin kaltaisia kilpakosijoita juuri hetkauta. Milan onkin espanjalaislähteiden mukaan lisäämässä puskuria timanttinsa ympärille.

Etenkin Realin ja Barcelonan pelaajasopimuksiin on jo hyvän aikaa kirjattu mielettömiä siirtopykäliä. Siirtopykälässä määritellään yksinkertaisesti sanottuna se rahamäärä, jonka maksamalla pelaajan voi ostaa – riippumatta tämän ajankohtaisten pelaajaoikeuksien omistavan tahon kannasta siirtoon. Nämä summat ovat nyt häikäisevässä nousussa.

Kun Erling Braut Hålandin siirtopykälän summa Dortmundissa oli ”vain” kymmeniä miljoonia euroja, kerrotaan sen uuden Manchester City -sopimuksen mukaan olevan 150 miljoonaa.

150 miljoonaa euroa on juuri se summa, joka myös Leãon Milan-diiliin kerrotaan olevan kirjattu. Seura pyrkii AS:n mukaan nyt nostamaan numeroa nimenomaan Realin lähentelyjä hätistelläkseen aina 250 miljoonaan saakka.

Esimerkin vuoksi Mestarien liigan loppuottelun Los Blancosille ratkaisseen Vinícius Juniorin kontrahdissa siirtopykälän summaksi on määritelty miljardi euroa.