Internazionalen seurajohto neuvotteli Paulo Dybalan agentin kanssa keskiviikkona Milanossa.

Dybalan agentti Jorge Antún matkusti alkuviikosta Argentiinasta Italiaan neuvottelemaan asiakkaansa tulevaisuudesta. Dybala on vapaa agentti, ja voi siten siirtyä muihin maisemiin ilman siirtosummaa.

Sky Sport Italian mukaan Inter teki Dybalalle nelivuotisen sopimustarjouksen ja tarjoaa hänelle kuuden miljoonan euron nettovuosituloja. Palkka voi nousta bonusten myötä. Lähde kertoo, että osapuolten vaatimukset ovat toistaiseksi kaukana toisistaan, mutta neuvottelut jatkuvat myöhemmin tällä viikolla.

Dybala ja Juventus eivät päässeet sopuun jatkosopimuksesta, sillä Dybala vaati seuralta kymmenen miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta Juventus tarjosi noin kahdeksan miljoonaa euroa.

Italialaismedia kuvailee osapuolten tapaamista siitä huolimatta positiiviseksi. Inter on edelleen Dybalan todennäköisin uusi osoite.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Dybala on ehtinyt jo kieltäytyä Sevillan, Borussia Dortmundin ja Newcastlen tarjouksista, sillä hän haluaa siirtyä ainoastaan Interiin. Italiassa jatkaminen on Dybalan selvä ykkösvaihtoehto.

Dybala edusti Juventusta seitsemän vuoden ajan. Hän voitti seurassa viidesti Serie A:n mestaruuden ja teki komeat 115 maalia.