Cristiano Ronaldo palasi tiistaina Manchester Unitedin harjoituskeskukseen.

37-vuotias portugalilaishyökkääjä jätti Manchester Unitedin Aasian ja Australian harjoitusleirit väliin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Ronaldo haluaa jättää Manchester Unitedin, ja on jo pyytänyt seuraa päästämään hänet lähtemään. Ronaldo oletti saavansa siirron läpi ennen kuin joutuu palaamaan harjoituksiin, mutta toisin kävi.

Ronaldo nähtiin saapuvan harjoituskeskukseen agenttinsa Jorge Mendesin kanssa. Kaksikon on määrätä tavata Manchester Unitedin valmennus- ja seurajohto tiistaina. Ronaldo kertoo tiettävästi uudelleen lähtöhaluistaan. Ronaldo haluaa pelata Mestarien liigassa ja siten vaihtaa mahdollisimman pikaisesti maisemaa.

Manchester United haluaa pitää kiinni pelaajastaan, jonka sopimus kattaa vielä alkavan kauden. Joukkueen uusi päävalmentaja Erik ten Hag yrittää kääntää Ronaldon pään, mutta sitä pidetään hyvin epätodennäköisenä.

Ronaldon tavoite on siirtyä Atléticoon. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaa pelaajan joukkueeseensa. Atléticon on kuitenkin myytävä kallispalkkaisia ylijäämäpelaajiaan voidakseen hankkia Ronaldon.

Lähteet: The Athletic, MARCA