Kotimaisessa Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina iltapäivällä kaksi ottelua. Kuopiossa sarjakärki KuPS sai vieraakseen FC Lahden, ja OmaSp Stadionilla toisensa kohtasivat SJK ja FC Honka.

KuPS käytti kotietunsa. Se siirtyi kuskin paikalle Saku Savolaisen maalilla 33 minuutin kohdalla eikä enää luopunut hankkimastaan johdosta, vaan voitti pelin vakuuttavasti 4–0. Lahtelaisten pakka levisi täysin 80 minuutin jälkeen, mistä osoituksena Teemu Penninkankaan ja Geoffrey Chinedun saamat punaiset kortit. Penninkangas sai omansa tehtyään taktisen virheen toisen keltaisen arvoisesti, Geoffrey talloi rumasti Henry Uzochokwun jalan päälle.

Myös SJK pakotti Hongan poistumaan kotiinsa tyhjin käsin. Honka johti kahteen otteeseen, mutta SJK tasoitti kymmenen minuuttia ennen loppua Mohammed Adamsin epäonnisella omalla maalilla SJK:n erikoistilanteesta. Maalinteko-ongelmista kotikentällään kärsineet seinäjokelaiset iskivät taululle 3–2-loppulukemat lisäajalla, kun Matias Vainionpää puski pallon verkkoon Pyry Hannolan tarjoilemasta kulmapotkusta.

KuPS ja Honka lähtivät ennakkosuosikkeina sunnuntain kierrokselle, sillä Honka majaili ja majailee edelleen sarjataulukossa kolmantena. FC Lahden ja SJK:n alapuolella oli ainoastaan umpisurkean, jopa huolestuttavan kauden pelannut HIFK. Voitollaan SJK kuitenkin kampesi ohi IFK Mariehamin. Erot kärkikolmikon takana ovat häviävän pieniä.

Honka pelaa seuraavan kerran perjantaina, jolloin FC Lahti matkustaa Pääkaupunkiseudulle. KuPSin matka jatkuu Georgiaan, jossa FC Dila Gori isännöi savolaisia Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella. KuPS lähtee otteluparin toiseen osaan 2–0-johtoasemasta. SJK taas yrittää torstaina kääntää 0–1-vierastappion voitoksi, kun Tallinnan FC Flora saapuu Seinäjoelle.