Ángel Di María pelaa ensi kauden Juventuksessa.

Osapuolet allekirjoittivat yksivuotisen sopimuksen. Di María saapui Juventukseen vapaana agenttina, sillä hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyi viime kauteen.

Juventus esitteli Di Marían uutena pelaajanaan Torinossa.

– Tämä on minulle uusi etappi. Olen todella onnellinen. Siitä lähtien, kun hyväksyin Juventuksen tarjouksen, kaikki ihmiset ovat kohdelleet minua kuin perheenjäsentään. He pitävät minusta huolen ja totta puhuen olen todella onnellinen.

34-vuotias Di María tiedostaa, ettei Juventuksen viime kausi sujunut odotusten mukaisesti. Seura jäi Serie A:ssa neljänneksi, putosi Mestarien liigasta neljännesvälierissä ja hävisi Coppa Italian finaalin Internazionalelle.

– Tiedän, ettei Juventus voittanut viime kaudella pokaaleja ja se oli yksi syistä, minkä vuoksi päätin tulla tänne. Haluan yrittää voittaa kaiken mahdollisen ja sen vuoksi hyväksyin Juventuksen tarjouksen. Haluan antaa mahdollisimman paljon maalisyöttöjä, tehdä maaleja ja voittaa pokaaleja. Juventus antaa minulle mahdollisuuden siihen. Toivottavasti onnistun.

Di María nappasi numeron 22 itselleen. Di María pelasi samaisella pelinumerolla Real Madridissa.

– Se oli vapaana ja halusin sen uudelleen itselleni. Lisäksi valkoinen ja musta ovat vaimoni lempivärit. Myös vanhin tyttäreni syntyi 22. päivänä.