Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Kello kahdelta alkaneessa pelissä toisistaan mittaa ottivat Tampereen Ilves ja HJK. Muutamaa tuntia myöhemmin kierroksen päättivät VPS ja FC Haka sekä AC Oulu ja IFK Mariehamn. Kolme pistettä jäivät Vaasaan ja Ouluun ja matkasivat HJK:n mukana Helsinkiin.

Tampereella pelatun Ilves–HJK-ottelun ensimmäinen puoliaika kului ristiriitaisissa merkeissä. HJK piti palloa mutta parhaat maalipaikat siunaantuivat Ilvekselle. Tauolle siirryttiin 1–0-tilanteessa Adam Larssonin iskemän puskumaalin myötä. Maali oli Larssonin toinen yhtä monessa veikkausliigaottelussa.

Toisella nelivitosella Ilveksen hyökkäyspeli tyrehtyi, pelirohkeus loppui ja tamperelaiset valuivat syvälle omaan päähän. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän HJK otti ottelua haltuunsa. Vierasjoukkue nousi ensin tasoihin Bojan Radulovićin maalilla, ja 1–2-loppulukemat syntyivät kulmapotkun jälkitilanteesta 88. minuutilla, kun Arttu Hoskonen pääsi kääntämään noin 12 metristä pallon oikeaan alanurkkaan.

VPS:n ja Hakan välillä pelatussa ottelussa maaleja nähtiin runsaasti, sillä pisteet jaettiin numeroin 3–3. Erityisesti Hakan Donaldo Açkan tekemä kaukolaukausmaali herätti ihastusta, ja hyökkääjä Lee Erwin kasvatti kauden maalisaldonsa jo 11:een, mikä ei ainakaan laimenna ulkomaalaisseurojen kiinnostusta häntä kohtaan. VPS käänsi hetkellisen tappioaseman 3–2-johtoasemaksi kahdella Kalle Multasen maalilla. Viimeisellä mahdollisella hetkellä Haka kuitenkin pilasi vaasalaisfanien illan ja laittoi otteluraportit uuteen uskoon, kun Stávros Zarokóstas kävi viimeistelemässä eurohaaveiden kannalta tärkeän tasoitusmaalin Salomo Ojalan pudotuksesta.