PSG:n ja Internazionalen väliset neuvottelut Milan Skriniarin siirrosta Pariisiin eivät etene.

Vielä viime viikolla L’Équipe uutisoi siirron olevan vain päivistä kiinni. Lehden mukaan seurat eivät ole kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta ja seurojen taloudelliset vaatimukset ovat edelleen hyvin kaukana toisistaan.

Interin oli määrä korvata Skriniar Torinon Gleison Bremerillä, mutta Juventus astui mukaan neuvotteluihin loppumetreillä ja nappasi Bremerin itselleen Interin nenän edestä. Siten Interin on löydettävä aluksi Skriniarille pätevä korvaaja, jotta neuvottelut PSG:n kanssa voivat edes jatkua.

Inter vaatii Skriniarista 60-70 miljoonan euron siirtosummaa, mutta PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos tiedostaa seuran joutuvan FFP:n (Financial Fair Play) kanssa ongelmiin, jos se maksaa kyseisen summan slovakialaistopparista. PSG ei aio nostaa tarjoustaan 50 miljoonasta eurosta ylöspäin.

27-vuotias Skriniar kuuluu Interin ehdottomiin luottopelaajiin ja maailman kärkitopparien joukkoon. Hän on edustanut Interiä viiden vuoden ajan ja voittanut seurassa Serie A:n ja Coppa Italian mestaruudet.