PSG:n viime kausi ei sujunut odotusten mukaisesti.

PSG teki viime kesänä sopimukset useiden huippupelaajien kanssa, jotka saapuivat seuraan vapaina agentteina. PSG ei maksanut siirtokorvauksia Leo Messin, Gianluigi Donnarumman, Georginio Wijnaldumin ja Sergio Ramosin kaltaisista pelaajista. Lisäksi Achraf Hakimi siirtyi Internazionalesta PSG:hen.

PSG:n viime kauden tavoite oli selkeä. Vain Mestarien liigan voitto kelpaisi. Niin ei kuitenkaan käynyt, sillä PSG putosi kilpailusta jo neljännesvälierävaiheessa Real Madridin käsittelyssä. PSG johti otteluparia jo 2-0 noin puoli tuntia ennen toisen osan päättymistä, mutta Real Madrid nousi kuin varkain lopussa rinnalle ja ohi.

Lisäksi PSG putosi jo tammikuussa Ranskan cupista. Ranskan pääsarjamestaruus oli lopulta laiha lohtu joukkueelle, joka rakennettiin voittamaan Mestarien liiga. Sen tiesi myös seurajohto, sillä päävalmentaja Mauricio Pochettino sai tänä kesänä potkut.

Mestarien liigan mahalasku oli PSG:lle suuri henkinen takaisku. L’Équipen saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto aikoo palkata psykologin joukkueen päivittäisen toiminnan pariin. Psykologin on määrä seurata pelaajien henkistä vointia päivittäin ja yrittää kehittää joukkueen yhteishenkeä paremmaksi.

PSG:n uusi päävalmentaja Christophe Galtier ja uusi urheilutoimenjohtaja Luis Campos ovat jo uudistaneet edustusjoukkueen lääkärihenkilökunnan.