Uruguayn kaikkien aikojen maalintekijä Luis Suárez sanoo, että hän on saanut 5-6 tarjousta Major League Soccerista, mutta hänen pitää harkita vaihtoehtojaan tarkkaan Qatarin MM-kisojen takia.

Suárez, 35, on parhaillaan sopimukseton pelaaja jätettyään viime kauden jälkeen Atlético Madridin, jota hän edusti kahden vuoden ajan.

Qatarin MM-kisat pelataan 21. marraskuuta – 18. joulukuuta, mutta MLS:n runkosarja pelataan helmi-lokakuussa, minkä jälkeen vuorossa ovat vielä pudotuspelit, jotka päättyvät marraskuun alussa.

Suárezin mukaan hänen on mietittävä tarkkaan, mikä ympäristö tarjoaisi hänelle parhaan mahdollisuuden valmistautua MM-turnaukseen.

– Asia on niin, että osa tarjouksista koskee tammikuuta. Minun on analysoitava kaikki, kommentoi Suárez ESPN:n mukaan.

– MLS:n markkinat ovat todella monimutkaiset. Osa seuroista haluaa minut, mutta heillä ei ole pelaajapaikkoja jäljellä, joten minun olisi odotettava tammikuuhun. Toiset seurat haluaisivat minut nyt, mutta minun on arvioitava, onko niillä seuroilla mahdollisuus päästä pudotuspeleihin.

– En ole sulkenut vielä mitään ovia ja olen kuunnellut kaikki tarjoukset. Mutta jos joku MLS-joukkue ei pääse pudotuspeleihin, sen kausi päättyy lokakuun ensimmäisellä viikolla, eikä se ole hyödyllistä minulle, koska pelini loppuisivat kuukauden ennen MM-kisoja.