Helsingin Jalkapalloklubi voitti sunnuntaina FC Hakan vieraskentällä 3-0 Veikkausliigan klassikkopelissä.

Haka esiintyi avausjaksolla pitkään pirteästi, mutta HJK siirtyi lopulta johtoon 38. minuutilla, kun Anthony Olusanya puski pallon Perparim Hetemaj’n keskityksestä sisään.

Muutamaa minuuttia myöhemmin HJK tuplasi johtonsa. Casper Terho vei Elias Collinin täysin kahville ja tarjoili takaviistoon syötön Bojan Radulovićille, joka viimeisteli takakulmaan.

Vain hetkeä aiemmin Haka koki mielestään vääryyttä toisessa päädyssä, kun Lucas Lingman veti Stavros Zarokostasilta selkeästi vauhdit pois repimällä häntä kädestä.

Juuri ennen taukovihellystä HJK osui vielä kolmannen kerran. Tällä kertaa asialla oli Aapo Halme, joka pelasi ensimmäistä otteluaan HJK:ssa palattuaan seuraan 4,5 vuoden jälkeen Englannista. Halme unohtui kulmapotkutilanteessa täysin vapaaksi, ja hän pääsi vapaasti puskemaan Terhon keskityksen verkkoon maalin edustalta.

HJK nousi voittonsa myötä toiseksi ja Haka putosi lauantain tulosten myötä kuudenneksi