Uutisoimme perjantaina siitä, miten italialaislehdistön mukaan Napoli on kiinnostunut Manchester Unitedista pois haluavasta Cristiano Ronaldosta. Lue lisää täältä.

Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti käväisi lauantaina lehdistötilaisuudessa ja sai vastata kysymyksiin Ronaldon mahdollisesta saapumisesta Etelä-Italiaan.

Kokenut valmentaja myönsi haluavansa valmentaa Ronaldoa, mutta siitä huolimatta todelliset mahdollisuudet Ronaldon Napoli-siirrolle lienevät olemattoman pienet.

Se nimittäin vaatisi ykköstykki Victor Osimhenin myymistä muihin maisemiin yli sadalla miljoonalla eurolla, eikä kukaan Napolissa halua luopua hyökkääjästä.

Huippupelaajien pelipaitakeräilijänä tunnettu Spalletti ottaisi kokoelmaansa ilomielin Ronaldon Napoli-paidan.

– Ronaldon Napoli-paita toimisi kokoelmassani. Jos minulta kysytään, valmentaisinko ilomielin Ronaldoa, voisin vastata siihen kysymällä, että kuka valmentaja ei haluaisi valmentaa häntä. Kuten Osimhenin agentti sanoi, ei minkäänlaisia neuvotteluja ole käynnissä.

– Olen keskustellut Aurelio De Laurentiisin (Napolin puheenjohtaja) kanssa ja hän sanoi minulle, ettei tällä hetkellä ole mitään käynnissä. Olemme mahdollisimman realistisia. Siirtoikkunaa on enää muutama päivä jäljellä. Näen sen hyvin epätodennäköisenä, mutta se on vain mielipiteeni, Spalletti viittasi Ronaldoon.