Leo Messi debytoi PSG:n paidassa tasan vuosi sitten, kun hän pelasi noin 25 minuuttia Reimsiä vastaan Ranskan pääsarjassa.

Messin vuosi Pariisissa on ollut vähintäänkin kaksijakoinen.

35-vuotias argentiinalaistähti joutui jättämään Barcelonan vasten tahtoaan, sillä katalonialaisseuran talousvaikeudet olivat niin suuret, ettei se olisi kyennyt rekisteröimään Messiä kokoonpanoonsa.

Messi siirtyi PSG:hen kovin odotuksin, mutta hänen ensimmäinen kausi seurassa jätti toivomisen varaa. Messi pelasi viime kaudella 34 ottelussa, joissa syntyi yhteensä 11 maalia ja 15 syöttöä. Messi sai kritiikkiä peliesityksistään etenkin Ranskan pääsarjassa, vaikka hän antoikin toiseksi eniten maalisyöttöjä.

Mestarien liigassa tie tyssäsi jo neljännesvälierävaiheeseen, kun Real Madrid pudotti Pariisin tähtisikermän loppuhetkien maaleillaan.

Messi voitti avauskaudellaan Pariisissa Ranskan pääsarjamestaruuden. Tällä kaudella tavoitteet ovat identtiset kuin viime kaudella. PSG lähtee voittamaan jokaista kilpailua, mihin se osallistuu. Messin kausi on alkanut pirteästi. Viidessä ottelussa on syntynyt neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä.