Chelsea julkaisi uutispommin keskiviikkona, kun se tiedotti antaneensa potkut saksalaismanageri Thomas Tuchelille. Tuchelin aikakaudella (19 kuukautta) Chelsea onnistui voittamaan Mestarien liigan sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

Se ei kuitenkaan auttanut saksalaista pitämään työpaikkaansa. Korvaaja löytyi lopulta Brightonista, kun Graham Potter saapui lontoolaisseuran peräsimeen.

Myöhään sunnuntai-iltana Tuchel julkaisi Twitter-tilillään viestin, jossa hän avautui saamistaan potkuista.

– Tämä on yksi vaikeimmista kirjoituksista, joita olen joutunut laatimaan. Enkä olisi toivonut joutuvani tekemään tätä moneen vuoteen. Olen murtunut siitä, että aikani Chelseassa on ohi, Tuchel aloitti.

– Tämä on seura, jossa tunsin olevani kotona niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. Suuret kiitokset kaikille henkilökunnan jäsenille, pelaajille sekä faneille siitä, että minut toivotettiin tervetulleeksi heti alusta lähtien, hän jatkoi.

– Ylpeys ja ilo siitä, että autoin joukkuetta voittamaan Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden pysyy mukanani ikuisesti. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla osa tämän seuran historiaa 19 kuukauden ajan. Sillä tulee aina olemaan paikka sydämessäni, saksalaismanageri päätti.