Mestarien liigan lohkovaihe alkoi tiistai-iltana. Ilta sisälsi lukuisia mielenkiintoisia otteluita.

PSG ja Juventus ottivat mittaa toisistaan Pariisissa. PSG voitti jännitysnäytelmän lopulta 2-1, vaikka alun perusteella monet odottivat suurimaalista voittoa. Kylian Mbappé teki molemmat PSG:n maalit. Ensimmäinen maali oli upea. Mbappén volleylaukaus onnistui täydellisesti ja se ohitti Juventus-vahti Mattia Perinin.

Varttia myöhemmin Mbappé onnistui toistamiseen ja näytti siltä, että PSG menee menojaan. Niin ei kuitenkaan käynyt. Tauolla sisään otettu Weston McKennie vastasi Juventuksen ainokaisesta.

Jos Mbappé pelasi hienon illan Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella, voi samaa sanoa Erling Haalandista. Haaland iski kaksi maalia Sevillan verkkoon Andalusiassa. Manchester City voitti ottelun 4-0.

Hallitseva mestari Real Madrid voitti Celticin Glasgow’ssa 3-0. Karim Benzema loukkasi polvensa avausjaksolla ja joutui jättämään kentän.

Illan suurin yllätys nähtiin Kroatiassa. Dinamo Zagreb nimittäin kukisti heikkoa alkukautta pelaavan Chelsean 1-0. Chelsea sai huomattavasti kritiikkiä peliesityksestään – ja syystäkin. Myös Tuchel tiedostaa joukkueen olevan ongelmissa.

– Alisuoritimme. Tarina on samanlainen kuin aina ennenkin. Aloitimme ottelun ihan hyvin, mutta emme viimeistelleet maalipaikkojamme. Emme käytä mahdollisuuksiamme pistää peli pakettiin ensimmäisen 15-20 minuutin aikana. Sitten päästämme aivan liian helposti yhden vastaiskumaalin, ja sen jälkeen olimme vaikeuksissa, Tuchel totesi.

Mestarien liiga tiistaina

Dinamo Zagreb-Chelsea 1-0 (1-0)
Borussia Dortmund-FC Kööpenhamina 3-0 (2-0)
Benfica-Maccabi Haifa 2-0 (0-0)
Sevilla-Manchester City 0-4 (0-1)
RB Salzburg-AC Milan 1-1 (1-1)
Celtic-Real Madrid 0-3 (0-0)
RB Leipzig-Shakhtar Donetsk 1-4 (0-1)
PSG-Juventus 2-1 (2-0)