Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Kylian Mbappé sanoo, että hänen ja hyökkääjäkollegansa Neymarin riitaa on paisuteltu sosiaalisessa mediassa ja lehdistössä.

Tähtihyökkääjät olivat nokikkain viime kuussa sarjaottelussa Montpellieriä vastaan, kun Mbappé, 23, vaati saada vetää rangaistuspotkun, vaikka hän oli itse epäonnistunut yhdessä pilkussa jo aiemmin samassa ottelussa. Neymar, 30, ei pyyntöön suostunut, vaan toimitti pallon itse 11 metristä maaliin.

Lisäksi Mbappé lopetti samassa pelissä eräässä hyökkäyksessä pelaamisen kesken ja ryhtyi kävelemään, kun hänelle ei syötetty palloa.

Neymar vuorostaan tykkäsi pelin jälkeen sosiaalisessa mediassa kahdesta julkaisusta, joissa kritisoitiin Mbappéa ja sanottiin, että ranskalaishyökkääjä vaikuttaisi olevan PSG:n omistaja.

Lehtitietojen mukaan PSG:n valmennus- ja seurajohto istuttivat kaksikon samaan pöytään ja tekivät heille selväksi, että heidän on selvitettävä välinsä yksityisesti, eikä kentällä koko maailman edessä.

Mbappé myönsi PSG:n lehdistötilaisuudessa, että hän ja Neymar eivät ole aina ylimpiä ystävyksiä, mutta hän sanoi kummankin kunnioittavan toistaan.

– Tämä on kuudes kauteni Neymarin kanssa. Minusta meillä on aina ollut suhde, joka perustuu kunnioitukseen, sanoi Mbappé Sky Sportsin mukaan.

– Mutta meillä on aina ollut hetkiä, jolloin välimme ovat hieman kylmemmät ja hetkiä, jolloin ne ovat hieman lämpimämmät.

– Toisinaan olemme parhaita ystäviä ja toisinaan emme puhu niin paljon, se johtuu suhteemme luonteesta.