PSG oli koko kesän siirtoikkunan ajan Internazionalen Milan Skriniarin kintereillä.

Siirron oletettiin tapahtuvan jo heinä-elokuun vaihteessa, kun seurojen väliset neuvottelut olivat edenneet jo lähes loppusuoralle.

PSG tarjosi Interille yli 50 miljoonan euron siirtosummaa, mutta Inter ei suostunut luopumaan avainpelaajastaan alle 70 miljoonalla eurolla.

Le Parisienin saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto oli asettanut Skriniarin hankinnan koko kesän siirtoikkunan ykköstavoitteeksi.

Seurajohto koki joukkueen tarvitsevan Skriniarin kaltaista huipputopparia. Inter ei kuitenkaan missään vaiheessa suostunut pudottamaan vaatimuksiaan ja piti loppuun asti kiinni vaatimastaan 70 miljoonan euron siirtosummasta.

Skriniarin sopimus Interin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi halutessaan sopia PSG:n kanssa siirrosta jo tammikuussa. Inter haluaa luonnollisesti tehdä topparinsa kanssa jatkosopimuksen, ja neuvotteluiden on määrä alkaa tuota pikaa.

Le Parisienin mukaan PSG:n seurajohto on kuin maansa myynyt epäonnistuneiden siirtoneuvottelujen vuoksi.

PSG:n seurajohto oli tiettävästi soittanut siirtoikkunan viimeisenä päivänä Interille ja uhannut solmia Skriniarin kanssa sopimuksen ensi kesänä, kun hän jää vapaaksi agentiksi, ellei Inter suostu myymään välittömästi pelaajaansa. Inter piti edelleen kiinni päätöksestään olla myymättä Skriniaria alle 70 miljoonalla eurolla.