Juventuksen alkukausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Serie A:ssa Juventus on vasta kahdeksantena. Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on kaksi voittoa.

Mestarien liigan lohkovaiheessa Juventus on hävinnyt molemmat ottelunsa. Ensimmäisellä kierroksella Juventus taipui PSG:lle Pariisissa ja keskiviikkoiltana Benfica haki täyden pistepotin mukaansa Torinosta.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on saanut huomattavaa kritiikkiä joukkueensa peliesityksistä.

Allegri palasi reilu vuosi sitten Juventuksen peräsimeen. Juventus jäi viime kaudella Serie A:ssa neljänneksi ja hävisi Coppa Italian finaalin Internazionalelle.

Allegrin sopimus Juventuksen kanssa kestää kesään 2024 asti. Italialaismedian mukaan Juventuksen seurajohto ei suunnittele antavansa Allegrille potkuja. Allegri tienaa yli seitsemän miljoonaa euroa nettona kaudessa, joten potkujen antaminen maksaisi Juventukselle valtavasti.

Torinolaislehti Tuttosportin mukaan seurajohto ei antaisi Allegrille potkuja, vaikka Juventus ei voittaisi viikonlopun Monza-ottelua. Monza on Serie A:n viimeisellä sijalla.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksen seurajohto ei ole pitänyt minkäänlaista hätäkokousta liittyen Allegrin tulevaisuuteen, mutta seurajohto vaatii valmentajaa kääntämään joukkueen kurssin pian.