Veikkausliigan runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina päätöskierroksen myötä. Runkosarjan voiton nappasi lopulta HJK.

HJK kaatoi omassa kamppailussaan vieraskentällä FC Hongan lukemin 2-1. HJK meni ottelussa johtoon jo kolmannella minuutilla Santeri Väänäsen osumalla. Jerry Voutilainen nosti espoolaiset tasoihin toisella jaksolla, mutta Anthony Olusanya iski kuitenkin kamppailun lisäajalla voittomaalin ja näin ollen HJK nappasi todella ison voiton ajatellen mestaruustaistelua. Espoossa ottelua oli seuraamassa komea yleisömäärä: 4015 katsojaa.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽

HJK tarraa kiinni kolmeen pisteeseen ja runkosarjan voittoon tällä Anthony Olusanyan maalilla! ⁣

#Veikkausliiga #HONHJK

Mikäli twiitti maalista ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mestaruudesta myös taisteleva KuPS voitti omassa kamppailussaan puolestaan VPS:n lukemin 1-0. Kuopiolaisten osumasta vastasi Tim Väyrynen rangaistuspotkusta.

MAALI ⚽

Rangaistuspotku KuPS:lle ja Tim Väyrynen viimeistelee varmasti!⁣

0–1⁣

@KuPS1923

#Veikkausliiga #VPSKUPS

Mestaruussarjaan lähdettäessä KuPS on helsinkiläisiä kaksi pistettä jäljessä. Honka puolestaan jäi tappion myötä jo kahdeksan pisteen päähän piikkipaikasta. Sarjataulukon peräpäässä HIFK:n tilanne alkaa näyttää jo lohduttomalta. Se on toiseksi viimeisenä olevaa FC Lahtea perässä jo yhdeksän pisteen verran, kun kautta on jäljellä enää viisi ottelua