Romelu Lukaku siirtyi kesällä Chelseasta lainalle Internazionaleen.

Lukaku oli siirtynyt vuotta aiemmin toiseen suuntaan yli 110 miljoonalla eurolla, mutta viime kausi meni Chelseassa pahemman kerran penkin alle. Lukaku ei pelannut omalla tasollaan ja putosi vuodenvaihteessa penkille. Lukaku vaati paluuta Interiin ja se onnistui lainasiirron voimin.

Vaikka Lukaku sai tahtonsa läpi, on hyökkääjän syyskausi mennyt pilalle sitkeän lihasvamman vuoksi. 

Lukakua ei ole nähty pelikentillä kahteen kuukauteen. 29-vuotiaan kärjen on tosin määrä palata Interin vahvuuteen tuota pikaa – todennäköisesti ensi viikon Mestarien liigan ottelussa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Chelsean valmentajanvaihdos ei vaikuta Lukakun tulevaisuuteen. Chelsea antoi syyskuun alussa potkut Thomas Tuchelille ja palkkasi Graham Potterin korvaajaksi.

Lehden mukaan Lukaku ei halua palata Chelseaan, eikä Chelsea ottaisi kärkeä mielellään takaisin, joten osapuolten on löydettävä kompromissi ensi kesänä. Lukaku ja Interin seurajohto on sopinut siitä, että lainaa jatketaan ensi kaudeksi ja siihen lätkäistään mukaan osto-optio. Chelsean odotetaan näyttävän suunnitelmalle vihreää valoa.