Khvicha Kvaratskhelia on ollut yksi syyskauden komeettoja eurooppalaisessa jalkapallossa.

Kesällä Georgian pääsarjasta Napoliin noin kymmenellä miljoonalla eurolla siirtynyt Kvaratskhelia on ihastuttanut loistavilla peliesityksillään.

21-vuotias vasen laitahyökkääjä on pelannut Napolissa 15 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä seitsemän maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Sensaatiomaista syyskautta pelaava Napoli johtaa Serie A:ta ja Mestarien liigan lohkoaan.

Kvaratskhelian peliesitykset ovat yllättäneet myös Napolin seurajohdon. Calciomercaton mukaan Napolin seurajohto on jo aloittanut jatkosopimusneuvottelut Kvaratskhelian edustajien kanssa. Napoli on valmis tuplaamaan Kvaratskhelian palkan, vaikka hän siirtyi seuraan vasta heinäkuussa.

Mediatietojen mukaan useat valioliigaseurat olisivat jo kiinnostuneet Kvaratskheliasta, mutta pelaajan isän mukaan osapuolille ei ole kerrottu sellaisesta.

– Kvaratskhelia ei ole keskittynyt valioliigahuhuihin tai uuteen sopimukseen. Ei todellakaan. Kukaan ei ole puhunut meille jatkosopimusneuvotteluista. Khvicha on ajan tasalla huhuista, mutta ne eivät vaikuta häneen ollenkaan, Badri Kvaratskhelia totesi Imedi TV:lle.

– Olen aina ollut vakuuttunut siitä, että Khvicha pärjäisi alusta asti Italiassa. Hän ei tarvitse sen suurempia esittelyitä tai sanoja. Hän on osoittanut, mihin kykenee.