Turun Palloseura koki sunnuntaina valtaisan pettymyksen, kun se taipui FC Lahdelle vieraskentällä 1-2 ja hävisi siten liigakarsinnan yhteismaalein 2-3.

TPS on yksi miesten pääsarjahistorian menestyneimmistä seuroista kahdeksalla mestaruudellaan, mutta uinuva jättiläinen pelaa ensi vuonna jo kolmatta kautta peräkkäin Ykkösessä.

Suolaa haavoihin lisää myös se, TPS:lle tuli juuri mittariin sata vuotta. Juhlavuoden päätösottelu ei kuitenkaan antanut aihetta juhlaan.

TPS:n valokuvaajan Tiina Pirilän kuvista käy hyvin ilmi, kuinka ikävä ja vaikea paikka liigakarsinnan häviäminen oli turkulaisille, kun pitkä kausi ei päättynytkään sarjanousuun vaan kyyneliin.

– Kausi on ohi. Kaikki on taas hetkeksi ohi. Valkoisen sävyt kovin harmaita, kirjoitti Pirilä julkaisunsa tekstisaatteeksi.

– Nuo tunteet vyöryy noista kuvista kotisohvalle. Upeita otoksia kilpaurheilun ytimestä, kommentoi urheiluselostaja Mikko Aaltonen.

Voit katsoa Pirilän julkaisun alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Tiina Pirilä

@Tiina_P
Kausi on ohi. Kaikki on taas hetkeksi ohi. Valkoisen sävyt kovin harmaita. #FCTPS #Ykkönen #karsinta #Veikkausliiga #TKOMV