Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham voi halutessaan siirtyä ensi kesänä muualle, sanoo seuran toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke.

Englannin MM-kisajoukkueeseen valittu Bellingham, 19, on yksi maailman kohutuimmista nuorista pelaajista, jonka perässä ovat huhujen mukaan monet Euroopan suurseurat. Hänen potentiaaliseksi siirtosummakseen on povattu jopa 150 miljoonaa euroa.

Watzken mukaan Dortmundilla ei ole varaa kilpailla Euroopan jättien kanssa taloudellisesti, eikä seura aio seistä Bellinghamin tiellä, jos hän haluaa lähteä.

– Käymme keskustelun heti, kun Qatarin MM-kisat ovat ohi ja puhumme perusteellisesti siitä, mitä hän haluaisi, kommentoi Watzke ESPN:n mukaan.

– Hänen on vain kerrottava meille, haluaako hän jäädä vai lähteä. Kummassakin tapauksessa keskustelemme asiasta erittäin miellyttävästi ja järkevästi yhdessä. Yleisesti ottaen voimme kuvitella, että hän pysyisi kanssamme, mutta emme voi käyttäytyä kuin tämä aihe ei olisi pöydällä.

– Jos hän sanoo, että hän haluaisi kokeilla jotain muuta, niin Euroopan isot seurat kokoontuvat paikalle, eikä meillä ole varaa kilpailla taloudellisesti.

Bellinghamin ja Borussia Dortmundin sopimus päättyy kesällä 2025.