Cristiano Ronaldo on paistatellut median otsikoissa tuttuun tapaan viimeisen viikon aikana.

Ronaldo antoi puhuttaneen haastattelun Piers Morganille, jossa hän muun muassa totesi, ettei kunnioita päävalmentajaansa Erik ten Hagia, tunsi olonsa petetyksi ja haluaa siirtyä muihin maisemiin.

Siirto lienee todennäköinen, sillä mediatietojen mukaan Manchester United on ilmoittanut Ronaldolle, ettei hänen enää tarvitse palata seuran harjoituskeskukseen. Manchester Unitedin kerrotaan etsivän tapoja purkaa Ronaldon työsopimus.

Ronaldo on luonnollisesti mukana Portugalin MM-kisajoukkueensa, joka aloittaa kisaurakkansa torstaina Ghana-ottelulla.

Ronaldo käväisi lehdistötilaisuudessa maanantaina, ja kertoi mielipiteensä muun muassa suurimmista mestarisuosikeista.

– Meillä on hurjasti potentiaalia, mutta aluksi on ajateltava Ghanaa ja edetä rauhassa. Jos olemme paras maajoukkue, etenemme finaaliin asti. Maailmanmestari on kaikista paras. Meillä on joukkueessa nuoria pelaajia. Tämä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Brasilia, Argentiina ja Ranska ovat suurimmat suosikit. Myös Espanja ja Saksa ovat laadukkaita, mutta näimme jo kesällä 2016, että olemme kykeneväisiä yllättämään, Ronaldo viittasi Portugalin Euroopan mestaruuteen.

– Jos 37 vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäisenä minun pitäisi vieläkin todistaa jotain ihmisille, olisin huolissani. Kunnioitan muiden mielipiteitä. Haluan pelata hyvät kisat perheeni ja fanieni vuoksi. Haluan voittaa, mutta jos niin ei tapahdu, olen onnellinen siitä, mitä saavutin.

On sanomattakin selvää, että Ronaldo haluaa voittaa Portugalin kanssa maailmanmestaruuden.

– Maailmanmestaruuden voittaminen olisi maagista. Minulta ei puutu mitään. Minulla on kaikki. MM-kisojen voittaminen olisi uskomatonta, mutta kaikki haluavat voittaa ja lopulta vain yksi kruunataan mestariksi. Teemme töitä keskittyen siihen, että voimme voittaa maailmanmestaruuden.