Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag on ESPN:n lähteiden mukaan kertonut seurajohdolle haluavansa Cristiano Ronaldon ulos joukkueestaan.

Ronaldon antama haastattelu on nostanut valtavan kohun. Ronaldo haukkui Manchester Unitedin ja kertoi, ettei kunnioita päävalmentaja Erik ten Hagia, koska hänen mukaansa ten Hag ei ole kunnioittanut häntä.

Maanantaina julkaistu haastattelu on kerännyt valtavan määrän reaktioita ja Unitedin leirissä siihen on suhtauduttu todella kriittisesti. Vähemmän yllättäen ten Hag on nostanut kissan pöydälle pitäessään palaverin seurajohdon kanssa.

Ten Hag keskusteli etäyhteydellä puheenjohtaja Joel Glazerin, toimitusjohtaja Richard Arnoldin ja urheilutoimenjohtaja John Murtoughin kanssa maanantaina sen jälkeen, kun Ronaldon antaman haastattelun ensimmäiset kommentit oli julkaistu.

Ten Hag oli siirtänyt perhelomaansa keskustellakseen seurajohdon kanssa Ronaldosta. Ten Hagin viesti seurajohdolle oli ollut ESPN:n mukaan selkeä: Hän ei halua Ronaldon pelaavan enää peliäkään Manchester Unitedissa. Seura pohtii parhaillaan myös oikeustoimia Ronaldoa kohtaan.

Ronaldon sopimus Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä. Ronaldon viikkopalkka on arviolta noin 500 000 puntaa. Ten Hag ei enää näe mitään mahdollisuuksia sille, että Ronaldo voisi jatkaa joukkueessa MM-kisojen jälkeen.

LUE MYÖS!