Brasilian jalkapalloliitto etsii uutta päävalmentajaa.

Brasiliaa MM-kisoissa valmentanut Tite jätti tehtävänsä, kun Brasilia putosi puolivälierissä Kroatialle. Titen päätös ei tullut suinkaan yllätyksenä, sillä luotsi oli jo aiemmin ilmoittanut jättävänsä maajoukkueen Qatarin MM-lopputurnauksen jälkeen.

Sport uutisoi maanantaina, että Brasilian jalkapalloliitto unelmoi pestaavansa Pep Guardiolan uudeksi päävalmentajaksi, mutta se on hyvin epärealistinen tavoite, sillä Guardiola allekirjoitti hiljattain uuden jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa, joka pitää hänet Englannissa kesään 2025 asti.

Tunnettu brasilialaismedia UOL kertoo jalkapalloliiton havittelevan Carlo Ancelottia maajoukkueen peräsimeen.

Jalkapalloliitto aloitti keskustelut Ancelottin kanssa lokakuussa. Tuolloin Ancelotti oli avoin jatkamaan neuvotteluja, mutta muistutti pysyvänsä Real Madridissa joka tapauksessa ainakin kauden loppuun, eli hän voisi napata Brasilian A-maajoukkueen päävalmentajan pestin aikaisintaan kesällä 2023.

Ancelottin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesällä 2024, joten Brasilian jalkapalloliiton pitäisi maksaa Real Madridille jonkinlainen korvaus italialaisvalmentajasta.

Brasilian jalkapalloliiton tavoite on tuoda nimekäs, moderni ja kokenut valmentaja maajoukkueen peräsimeen.

LUE MYÖS