Jude Bellinghamin tulevaisuus puhuttaa.

19-vuotias keskikenttäpelaaja on yksi Euroopan halutuimmista pelaajista.

Borussia Dortmundia edustava Bellingham on noussut muutaman viime vuoden aikana niin seurajoukkueensa kuin Englannin A-maajoukkueenkin kantaviin voimiin iästään huolimatta. Bellingham on pelannut kuluvalla kaudella täydet minuutit jokaisessa Dortmundin sarjaottelussa.

Loistavat MM-kisat Englannin paidassa pelannut Bellingham on luonnollisesti herättänyt Euroopan kärkiseurojen kiinnostuksen. Esteenä on kuitenkin pidetty valtavaa hintalappua. Saksalaismedian mukaan Dortmund ei aio myydä avainpelaajaansa alle 150 miljoonalla eurolla.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Sebastian Kehl kertoi Kickerin haastattelussa, ettei seura ole saanut Bellinghamista tarjouksia.

– Tällä hetkellä meillä ei ole painetta sen suhteen. Jude haluaa keskittyä vain jalkapalloon. Ja voin lisätä sen, ettemme ole saaneet hänestä ainuttakaan tarjousta. Mitään ei ole päätetty Bellinghamin tulevaisuuden suhteen. Urheilullisesta näkökulmasta olisi idioottimaista luopua Bellinghamista. Tietenkin tarvitsemme rahaa uusiin hankintoihin, mutta emme voi liittää sitä vain yhteen pelaajaan, Kehl viittasi Bellinghamin teoreettiseen myyntiin kesällä.

Ainakin Real Madridin, Liverpoolin ja Manchester Cityn kerrotaan kilpailevan keskenään Bellinghamin hankinnasta.