Juventus koki melkoisen pettymyksen viime perjantaina hävittyään Serie A:n kärkiottelussa Napolille peräti 1-5.

Sarjakärki Napoli karkasi kymmenen pisteen päähän Juventuksesta. Juventus oli pitänyt ennen Napoli-tappiota maalinsa puhtaana peräti kahdeksassa perättäisessä ottelussa, mutta kyyti Etelä-Italiassa oli kylmää.

Massimiliano Allegri oli saanut joukkueensa mallikkaaseen tuloskuntoon ja samalla nostanut Juventuksen sarjassa jo toiseksi, mutta perjantainen mahalasku johti siihen, että AC Milan nousi Juventuksen edelle sarjataulukossa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Allegri saattaa joutua jättämään pestinsä kuluvan kauden jälkeen, jos hän ei kykene johdattamaan joukkuettaan neljän parhaan joukkoon Serie A:ssa. Mestarien liigaan pääseminen on Juventukselle elinehto.

Juventuksen johto on antanut Allegrille täyden vastuun urheilullisista tuloksista ja jos ne eivät miellytä, aikoo seura palkata Allegrille korvaajan kesällä.

Juventus-johto lähti kauteen sillä idealla, että seuran on voitettava ainakin yksi pokaali, mutta tällä hetkellä se on helpommin sanottu kuin tehty. Juventus pelaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Nantesia vastaan ja on edennyt Coppa Italiassa neljännesvälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Monza.

Lehti mainitsee Zinédine Zidanen ja Antonio Conten mahdollisina Allegrin korvaajina.