Paris Saint-Germain uhkaa jättää Parc de Princesin stadionin omistusoikeudesta syntyneen riidan vuoksi, kertoo BBC.

PSG on pelannut Parc des Princesilla vuodesta 1974 lähtien, mutta se uskoo stadionin tarvitsevan merkittävää remonttia, joka maksaisi noin 500 miljoonaa euroa.

Seura on valmis rahoittamaan työn, mutta vain jos se saa ostettua stadionin. Pariisin pormestari Anne Hidalgo hylkäsi tämän suunnitelman ja sanoi Le Parisienin haastattelussa: ”Parc des Princes ei ole myytävänä. Eikä sitä myydä”.

PSG yllättyi Hidalgon kannanotosta ja ilmoitti, että se ryhtyy välittömästi harkitsemaan vaihtoehtojaan.

– On yllättävää ja pettymys kuulla, että Pariisin pormestari on ottamassa kantaa, joka käytännössä pakottaa PSG:n, kannattajamme ja yhteisömme pois Parc des Princesilta.

– PSG ja Parc des Princes ovat osa Pariisin ylpeää historiaa ja perintöä. PSG on jo sijoittanut yli 85 miljoonaa euroa stadionin ylläpitoon, ja lisäksi se on sitoutunut 500 miljoonan euron lisäsitoumuksiin, jotka on tarkoitettu kannattajillemme ja joiden avulla PSG voi kasvaa ja kilpailla muiden seurojen kanssa Euroopan korkeimmalla tasolla.

– On selvää, että PSG tekisi tämän valtavan investoinnin vain, jos omistaisimme Parc des Princesin. On valitettavaa, että pormestari sulkee nyt yhtäkkiä – lopullisesti – myyntikeskustelut, joita olemme käyneet jo pitkään, ja seura joutuu nyt valitettavasti etsimään muita vaihtoehtoja kotimme suhteen.