Kylian Mbappé allekirjoitti viime toukokuussa jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Se yllätti monet, sillä Mbappén oli määrä siirtyä vapaana agenttina Real Madridiin ja sitä pidettiin käytännössä jo julkisena salaisuutena. Lopulta Mbappé päätti näyttää vihreää valoa PSG:n valtavalle jatkosopimustarjoukselle ja jäi Pariisiin.

Madridilaismedian mukaan Real Madrid pettyi pahemman kerran Mbappén ratkaisuun ja on hyvin mahdollista, ettei Real Madrid aio enää tulevaisuudessa yrittää ranskalaistähden hankintaa.

PSG tiedotti viime keväänä jatkosopimuksen ulottuvan kesään 2025.

L’Équipen saamien tietojen mukaan jatkosopimus kestää kuitenkin kesään 2024, ja siinä on mukana optio kaudesta 2024-25, jonka Mbappé voi halutessaan aktivoida. L’Équipen mukaan optio umpeutuu kesällä, joten Mbappén on tehtävä pian ratkaisu sen mahdollisesta aktivoimisesta.

Jos Mbappé ei aktivoi optiovuotta, saattaa PSG joutua myymään tähtensä kuluvan kauden jälkeen, jottei hän lähtisi muihin maisemiin vapaana agenttina kesällä 2024. L’Équipen mukaan PSG haluaakin tehdä jälleen uuden jatkosopimuksen Mbappén kanssa.

24-vuotias Mbappé pelaa jälleen loistavaa kautta PSG:ssä. 29 ottelussa on syntynyt yhteensä 29 maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Mbappé teki viikonloppuna 200. maalinsa PSG:n paidassa.