Victor Osimhen on pelannut loistavan kauden Napolissa.

Osimhen on pelannut kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 24 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 20 maalia. Osimhen johtaa selvästi Serie A:n maalipörssiä.

Napoli sen sijaan johtaa Serie A:ta 15 pisteen erolla toisena olevaan Internazionaleen, ja on siten kovasti matkalla kohti ensimmäistä sarjamestaruuttaan sitten kevään 1990.

24-vuotias nigerialaiskärki iski tiistai-iltana maalin Eintracht Frankfurtin verkkoon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Napoli voitti ottelun 2-0 ja otti vahvan kiinnityksen puolivälieräpaikkaan.

Osimhen on tiettävästi herättänyt useiden englantilaisseurojen kiinnostuksen. Napoli maksoi kärjestä 75 miljoonaa euroa, eikä aio luopua hänestä halvalla. Hintalapun on kerrottu olevan selvästi yli 120 miljoonaa euroa.

Osimhen otti kantaa siirtohuhuihin Eintracht-ottelun jälkeen.

– Se, että olen kykeneväinen herättämään suurseurojen kiinnostuksen osoittaa sen, miten hyvin olen pelannut ja se antaa minulle entistä enemmän motivaatiota tehdä asiat vielä paremmin niin itseni kuin seurani kannalta. Nyt olen kuitenkin keskittynyt Napoliin ja seuralla on viimeinen sana siirron suhteen. Haluan vain auttaa joukkuettani voittamaan otteluita ja pokaaleja.

– Kauden lopussa katsomme, mitä tapahtuu, mutta se ei riipu minusta. Seura tekee päätöksen, Osimhen viittasi mahdolliseen siirtoon.