Zlatan Ibrahimović palaa pelikentille mahdollisesti perjantaina, kun AC Milan kohtaa Torinon Serie A:ssa.

41-vuotias ruotsalaiskärki on palannut AC Milanin edustusjoukkueen harjoituksiin ja on todennäköisesti mukana joukkueen kokoonpanossa perjantaisessa Torino-ottelussa.

Ibrahimović käväisi polvileikkauksessa viime toukokuussa, ja on ollut siitä lähtien sivussa kentiltä. Ibrahimovic on sittemmin kuntouttanut polveaan ja allekirjoitti viime kesänä kuluvan kauden mittaisen jatkosopimuksen AC Milanin kanssa merkittävän palkanalennuksen kera.

Mediaset haastatteli pelikentille palaavaa Ibrahimovićia, joka ei ole suinkaan kadottanut rajatonta itseluottamustaan.

– Olen edelleen Jumala, ja numero ykkönen. Olen hyvässä iskussa. Olen palannut joukkueharjoituksiin ja oloni tuntuu vapaalta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Olen tehnyt kaiken mahdollisen auttaakseni valmentajaa, pelaajia ja seuraa ollessani sivussa pelikentiltä. Olen ollut kärsivällinen.

Ibrahimović toivoo saavansa kritiikkiä, sillä se näyttää pitävän kärjen mielen virkeänä. Ura ei ole loppumassa kuluvaan kauteen.

– Jos et saa kritiikkiä, et ole huipulla. Minua on kritisoitu 25 vuoden ajan, koska olen numero ykkönen. Olen tottunut siihen. Se on kuin bensan heittämistä liekkeihin. 41-vuotiaanakin minulla on vielä monta tarinaa kirjoitettavana kentällä, koska taitoni eivät katoa koskaan. Kroppani muuttuu ja fyysinen valmistautuminen on erilaista kuin aiemmin, mutta taidot pysyvät.

LUE MYÖS