Paris Saint-Germain hävisi lauantaina toisen ottelunsa peräkkäin, kun se kärsi AS Monacon vieraana 1-3-tappion Ligue 1:ssä.

Edellisessä ottelussaan PSG putosi Ranskan Cupista hävittyään Marseillelle neljännesvälierissä 1-2.

PSG johtaa yhä Ranskan pääsarjaa viiden pisteen erolla Marseilleen, mutta sen viimeaikainen vire on herättänyt huolta ja närää seuran kannattajissa.

Tulevana tiistaina PSG kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Bayern Münchenin, eivätkä viime viikkojen otteet ole kasvattaneet luottamusta pariisilaisfaneissa.

Monacoon matkanneet PSG:n ultrakannattajat olivat raivoissaan joukkueelle lauantaina. PSG:ltä puuttui useita avainpelaajia loukkaantumisten takia ja lehtitietojen mukaan vierasjoukkuetta vaivasi myös vatsatautiepidemia, mutta ne eivät kelvanneet selitykseksi faneille.

GFFN:n mukaan PSG:n vierasfanit viittoivat päävalmentaja Christophe Galtieria käymään heidän luonaan, mutta ranskalaisluotsi jatkoi suorinta tietä koppiin, kuten myös urheilutoimenjohtaja Luis Camposkin.

Kapteenistoon kuuluvat Marquinhos ja Presnel Kimpbembe kävivät kuitenkin kiittämässä ja leppyyttelemässä kannattajia. Kimpembe sai käsiinsä megafonin, jolla hän sanoi: ”Me tarvitsemme teitä”. Ranskalaistoppari sanoi myös, että koko PSG-yhteisön on pysyttävä yhtenäisenä Mestarien liigan jatkumista varten.

Galtier myönsi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hän on huolissaan Bayernin kohtaamisesta.

– Intensiteetti puuttui. Se on joukkueen nykytila. En voi piiloutua sen taakse. Joukkueen tila on tällainen. Se on outoa mutta totta. On outoa sanoa se PSG:n valmentajana, mutta se on tämänhetkinen todellisuus.

– Olen huolissani tiistai-illan ottelusta. Se vasta olisikin vakavaa, jossen olisi. Katsotaan, pystyvätkö jotkut tämän päivän puolikuntoiset pelaamaan tiistaina. Meillä on todella heikentynyt joukkue ja olemme huolissamme. Tällaisen ajanjakson aikana pitää pysyä selväjärkisenä. Ymmärrän kannattajien suuttumuksen.

Free Ligue 1

@FreeLigue1
📢 Presnel Kimpembe a pris la parole auprès des supporters parisiens en fin de match

#ASMPSG #PSG