PSG sai lisää lunta tupaan viime viikonloppuna hävittyään AS Monacolle Ranskan pääsarjassa 1-3.

PSG-tähti Neymar oli varsin kireällä päällä Monaco-ottelun yhteydessä ja kritisoi useasti joukkuetovereidensa ratkaisuja. Lue lisää täältä.

Tappion jälkeen PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos kritisoi joukkueen peliesitystä pelaajille. Ranskalaismedian mukaan Neymar ei liiemmin pitänyt Camposin kommenteista ja ryhtyi pienimuotoiseen sanasotaan urheilutoimenjohtajan kanssa.

Neymar käväisi maanantaina lehdistötilaisuudessa ja otti kantaa viikonlopun tapahtumiin.

– Pukukopissa oli pieni sanasota, koska emme olleet samaa mieltä joistain asioista. Sen vuoksi riitelimme. On hetkiä, jolloin et ole samaa mieltä asioista. Minulle käy niin joskus ystävieni ja tyttöystäväni kanssa. Mediaan leviää paljon asioita, joista tulee heti viraaleja, mutta moni niistä ei pidä paikkaansa.

Neymar ei ollut järin mielissään siitä, että ranskalaismedia sai tietää välittömästi joukkueen sisäisistä erimielisyyksistä.

– Suutumme, kun tuollaiset asiat leviävät julkisuuteen. Tämä on kuudes vuoteni PSG:ssä ja minusta on levitetty paljon huhuja etenkin ennen tärkeitä otteluita. Ne eivät vaikuta ainoastaan minuun, vaan kaikkiin muihinkin ja valmentajaankin.

– Meidän on selvitettävä, miksi ne vuotavat mediaan. Pukukopissa tapahtuvien asioiden ei pitäisi levitä julkisuuteen. Tämä on surullista. On asioita, jotka on selvitettävä joukkueen sisällä. Meidän on oltava yhtenäisiä.

PSG kohtaa tiistai-iltana Bayern Münchenin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.