Osa Paris Saint-Germainin seurajohdosta haluaisi Thomas Tuchelin palaavan joukkueen päävalmentajaksi, kertoo RMC Sport.

Tuchel, 49, luotsasi PSG:tä vuosina 2018-2020, voitti pariisilaisten kanssa kuusi pokaalia ja johdatti suojattinsa kertaalleen Mestarien liigan finaaliin, jossa Bayern München oli lopulta vahvempi.

PSG:n nykyinen päävalmentaja Christophe Galtier on tällä hetkellä kovan paineen alla viime aikojen tulosten ja esitysten takia. Paris Saint-Germain putosi jo Ranskan Cupista ja Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa se kärsi kotonaan 0-1-tappion Bayernille.

RMC Sportin mukaan PSG:n seurajohdossa on ruvettu epäilemään, onko viime kesänä palkattu Galtier sittenkään oikea valmentaja tähtisikermän peräsimeen.,

Tuchel on tällä hetkellä vailla seuraa saatuaan viime syksynä kenkää Chelseasta, jonka palvelukseen hän siirtyi pian PSG:stä lähdettyään. Saksalaisluotsi oli Chelsean kannattajien suuressa suosiossa, mutta lehtitietojen mukaan Tuchelilla oli kireät välit seuran uusien omistajien kanssa.

Paris Saint-Germain on pitänyt Tuchelin lisäksi silmällä myös muita valmentajia. PSG:n omistajat ovat jo pitkään haaveilleet Real Madridin entisestä päävalmentajasta Zinédine Zidanesta, joka on tiettävästi kieltäytynyt pariisilaisseuran tarjouksista toistaiseksi.

RMC Sportin mukaan Galtierin kohtalon määrittänee se, pääseekö PSG jatkoon Mestarien liigassa.