Khvicha Kvaratskhelia on pelannut loistavan kauden Napolin paidassa.

Kvaratskhelia siirtyi viime kesänä Georgian pääsarjasta Napoliin, ja on vastannut odotuksiin paremmin kuin hyvin.

Kvaratskhelia on ollut kenties Serie A -kauden paras pelaaja tähän mennessä. Nopeudestaan, teknisyydestään, haastokyvystään ja maalintekotaidostaan tunnettu laitahyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella Serie A:ssa yhdeksän maalia ja antanut 11 maalisyöttöä. Mestarien liigan lohkovaiheessa syntyi kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä.

22-vuotias Kvaratskhelia on herättänyt Real Madridin kiinnostuksen. SER:n mukaan Real Madrid tarkkailee Napoli-tähteä ja on hyvin kiinnostunut georgialaistaiturista.

SER:n mukaan Borussia Dortmundin Jude Bellingham on Real Madridin kesän siirtoikkunan ehdoton ykköskohde. Real Madrid tekee kaikkensa saadakseen Bellinghamin seuraan. Borussia Dortmund on tiettävästi asettanut Bellinghamille 150 miljoonan euron hintalapun, mutta Real Madrid luottaa saavansa hänet halvemmalla.

SER kertoo Real Madridin kääntyvän Kvaratskhelian puoleen, jos Bellinghamin hankinta ei lopulta onnistukaan.

Lähteen saamien tietojen mukaan Kvaratskhelian agentit ovat todenneet kulisseissa yrittävänsä saada Napolin suostuvan alle sadan miljoonan euron siirtosummaan. Napoli maksoi tähdestään kymmenen miljoonaa euroa Dinamo Batumille viime kesänä.

Kvaratskhelia on kovaa vauhtia johdattamassa Napolia Serie A:n mestaruuteen. Napoli johtaa Serie A:ta 15 pisteen erolla Internazionaleen.