Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat tiistaina.

Liverpool haastoi Real Madridin neljännesvälierien avausosassa Anfieldilla, ja samaan aikaan Saksassa Eintracht Frankfurt kohtasi loistavaa kautta pelaavan Napolin.

Suurin mielenkiinto kohdistui Anfieldin huippukamppailuun, kun viime kauden Mestarien liigan finalistit iskivät yhteen.

Liverpool johti ottelua vartin jälkeen jo 2-0, mutta sitten alkoi hallitsevan Mestarien liigan voittajan show. Real Madrid tasoitti ottelun 2-2:een taukoon mennessä.

Avausjaksolla nähtiin kaksi melkoista virhettä maalivahdeilta. Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois sähläsi pallon kanssa ja lahjoitti sen surkean kosketuksensa myötä Mohamed Salah’lle, joka iski isäntien toisen maalin. Hetkeä myöhemmin Liverpool-kollega Alisson syötti pallon suoraan päin Viníciusta, josta pallo kimposi maaliin.

Toisella jaksolla Real Madrid meni menojaan. Real Madrid iski toisella jaksolla 20 minuutissa kolme maalia ja voitti ottelun lopulta peräti 5-2. Ottelupari on siten pitkälti taputeltu ennen Bernabéulla maaliskuussa pelattavaa toista osaa.

Saksassa Napoli voitti Eintrachtin 2-0. Tuttu tutkapari Victor Osimhen ja Khvicha Kvaratskhelia vastasivat vieraiden maaleista. Kvaratskhelia epäonnistui avausjaksolla rangaistuspotkussa. Eintrachtin maalitykki Randal Kolo Muani sai punaisen kortin.