Kylian Mbappé sai pettyä jälleen Mestarien liigassa, kun PSG putosi kilpailusta jo neljännesvälierävaiheessa hävittyään Bayern Münchenille tylysti yhteismaalein 0-3.

Mbappé jäi varjoon keskiviikkoiltana Münchenissä koko muun joukkueen tapaan.

24-vuotias ranskalaistähti on edelleen puolikuntoinen, mutta pelasi siitä huolimatta täydet minuutit Saksassa.

Mbappélta tiedusteltiin, aikooko pelaaja muuttaa tulevaisuudensuunnitelmiaan PSG:n mahalaskun seurauksena. Mbappé keskittyy voittamaan Ranskan pääsarjamestaruuden ja katsoo sen jälkeen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Tämä oli uusi pettymys. Toistaiseksi puhun vain tästä kaudesta, joka on tärkein. En ole kiinnostunut muista asioista. Hävisimme loistavalla joukkueelle ja nyt jäljellä on enää sarja. Odotamme voittavamme mestaruuden. Mietinkö tulevaisuuttani uudelleen? En. Olen rauhassa. Minua kiinnostaa vain sarjamestaruuden voittaminen ja sen jälkeen katsotaan, mitä tapahtuu.

Mbappén mukaan PSG teki maksimisuorituksensa Bayern-otteluparissa.

– Olemme pettyneitä. Sellaista se on. Meidän on jatkettava eteenpäin ja siirrettävä ajatuksemme seuraaviin asioihin. Bayernilla on joukkue, joka on rakennettu voittamaan Mestarien liiga. Tämä oli maksimisuorituksemme. Siinä kaikki.

LUE MYÖS: PSG:n UCL-urakka päättyi taas suureen pettymykseen – valmentaja potku-uhan alla: ”Riippuu seurajohdosta ja puheenjohtajasta”