PSG putosi Mestarien liigasta aiemmin tällä viikolla. Bayern München voitti neljännesvälieräparin tyylipuhtaasti yhteismaalein 3-0.

Mestarien liigasta putoaminen on aiheuttanut puhetta Kylian Mbappén ympärillä. Mbappé ei varmistanut ottelun jälkeen pelaavansa PSG:ssä vielä ensi kaudella. Mbappén nykyinen PSG-sopimus kattaa ensi kauden ja siinä on pelaajan käytettävissä oleva optio kaudesta 2024-25.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier ei joudu sanojensa mukaan vakuuttelemaan Mbappéa siitä, että hän jäisi Pariisiin tulevaisuudessakin.

– Minun ei ole vakuutettava Mbappéa mistään. Hän on muiden tapaan hyvin pettynyt, mutta Mbappé on PSG:n pelaaja ja osoittaa sen ylpeydellä ja päättäväisyydellä jokaisessa ottelussa. Hän haluaa viedä tämän seuran mahdollisimman pitkälle.

– Joukkue on hyvin pettynyt ja suuttunut. Vietimme ottelun jälkeisen yön Münchenissä ja palasimme Pariisiin torstaina. Pelaajat ovat väsyneitä. Puhuimme tapahtuneesta perjantaina. Seuran itse asettamat odotusarvot olivat korkealla Mestarien liigan suhteen, mutta vain yksi joukkue voi voittaa sen.

Galtierin mukaan PSG:n on arvostettava Ranskan pääsarjamestaruuksia. PSG johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Marseilleen.

– Bayern ei voita joka vuosi Mestarien liigaa, mutta silti vuosittain Saksan pääsarjamestaruus on heille suuri juhlan aihe. Sarjamestaruuden voittaminen on oltava sellainen myös meille. Emme voi aliarvostaa Ranskan pääsarjaa. Ei ole helppoa voittaa mestaruutta Ranskassa. Sen voittaminen on meille tärkeä tavoite.